Mali svjetionik

Mali svjetionik

 

Kliknite OVDJE za prezentaciju na hrvatskome jeziku.           

Click HERE for presentation in English.

 

Pozivamo Vas da sa svojim prijateljima, kolegama i zaposlenicima podijelite Poziv za sudjelovanje. Možete ga preuzeti OVDJE.

 

Iza projekta ‘Mali svjetionik’ stoji jednostavna ideja: pokrenuti drugu perspektivu razmišljanja. Želimo skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude. Vjerujemo da su one ‘male stvari’ zapravo jako bitne i da svaka priča koja na bilo koji način promiče vrijednosti koje zastupa projekt ‘Mali svjetionik’ zaslužuje priliku biti ispričana. Takve priče onda mogu potaknuti druge da slijede taj primjer!

 

Želimo pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge. Želimo čuti kako Vas je dirnula kolegina zabrinutost, kako je netko iz vašeg poduzeća uradio i više nego što se od njega očekivalo kako bi pružio dobru uslugu, kako je u teškim trenutcima osoba ostala pozitivna te tako pomogla svima da prebrode to razdoblje.

 

TRAŽIMO POJEDINCA

 

Nadahnuće za projekt stiglo je iz pogleda na naše društvo. Čini nam se da postoji veliki broj projekata koji se fokusiraju na nagrađivanje poduzeća ili radnika radi ostvarivanja profita. Za razliku od njih, ovaj projekt odlučio se usredotočiti na vrijednosti zaposlenika. U potrazi smo za pojedincima koji su jednostavnim gestama, radom, poštenjem i lojalnošću pozitivno utjecali na svijet oko sebe, ali i kolege, podređene i nadređene, kupce.

 

CILJ

 

Cilj je jednog takvog pojedinca novčano nagraditi, a bitno je naglasiti da ova osoba ne bi smjela biti pripadnik srednjeg ili višeg menadžmenta. Nagrada u iznosu 50.000,00 kn koju će pobjednik projekta ‘Mali svjetionik za velike ljude’ dobiti nosi ime ‘Dr. Dražen Glavaš’. Simbolika toga je u činjenici da je Dražen tijekom svoga života promicao vrijednosti koje promiče ovaj projekt u poslovnom i privatnom životu.

 

Želimo objaviti poruku i pozvati sve da sudjeluju. Direktori i vlasnici poduzeća mogu sudjelovati kroz davanje potpore svojim djelatnicima, neki se mogu sami prijaviti, a drugi mogu prijaviti članove obitelji ili kolege.

 

Bez obzira na to tko koga prijavljuje, sam proces je jednak za sve: potrebno je ispuniti PRIJAVNICU

 

Ukoliko kao marketinški partner želite podržati projekt, dobrodošli ste nam se javiti! KONTAKTIRAJTE NAS

Prijavi naj radnika!

Prijavi svog najboljeg radnika za nagradu od 50.000,00 kn

Naslovna →    |    Udruga Partner