Partneri projekta

Partneri projekta

Kao suorganizatori i partneri projekta ‘Mali svjetionik’, uz udrugu Partner djeluju poduzeće Mazars, zaklada Rhema, poduzeće Tim Kabel i Hrvatska udruga poslodavaca. Sve četiri organizacije u svome djelovanju poštuju vrijednosti koje promiče projekt ‘Mali svjetionik’ te su se odlučile uključiti u cijeli proces. Više o njima pročitajte na njihovim stranicama.

Udruga Partner

Partneri projekta

Udruga Partner želi inspirirati integritet u svakodnevnom životu i radu te poticati primjenu biblijskih vrednota u vodstvu i poslovanju.

 

www.ipartner.hr

Mazars

Partneri projekta

Mazars u Hrvatskoj posluje s više 400 klijenata, od podružnica međunarodnih kompanija do srednjih i malih poduzeća. Specijalizirani smo u područjima revizije, savjetovanja i računovodstva.

 

www.mazars.hr

Rhema

Zaklada Rhema osnovana je sa svrhom: promicanja kršćanskih vrednota, potpora u duhovnom rastu i formaciji i promicanja ekumenskih vrednota te dijaloga među vjerskim zajednicama.

 

www.rhema.hr

Tim Kabel

Vodeći smo distributeri kabela u Hrvatskoj. Za tvrtku koja je počela prije 23 godine u garaži, možemo, možda neskromno reći – da smo uspjeli.

 

www.tim-kabel.hr

Hup

Partneri projekta

HUP je dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga poduzetnika i poslodavaca u Hrvatskoj. Udruga štiti i promiče prava i interese tvrtki-članica, regulaciju slobodnog tržišta, konkurentnost i povoljniju poduzetničku klimu.

 

www.hup.hr

Bauwerk Boen

Bauwerk Boen mali svjetionik

Tvrtka Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac članica je velike i ugledne švicarsko-norveške Bauwerk Boen Grupe, čiji su postulati poštivanje svakog pojedinca, razvijanje timskog rada, multinacionalnost i multikulturalnost te širenje svijesti o potrebi zaštite okoliša i prirode.

 

www.bauwerk-boen.hr

Profil Klett

profil klett mali svjetionik

Tvrtka Profil Klett d.o.o. dugogodišnji je izdavač udžbenika i drugih edukativnih izdanja za škole te dio grupacije Klett, jedne od vodećih europskih izdavačkih kuća edukativnih materijala. Spojili smo znanja, inovativnost i kvalitetu te sada zajedno razvijamo nove edukativne projekte i digitalne obrazovne sadržaje.

 

www.profil-klett.hr

Prima Commerce

Partneri projekta - Prima Commerce

Prima Grupa je najveći hrvatski proizvođač koji zapošljava više od 1.800 djelatnika u Hrvatskoj i Makedoniji, a posebnu pažnju pridaje razvoju proizvoda i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina, a samostalno razvija i proizvodi niz pametnih rješenja za uređenje domova te za opremanje apartmana, kuća za odmor i vikendica.

 

www.prima-commerce.hr

Brodosplit

Brodosplit je površinom najveće hrvatsko brodogradilište smješteno u Splitu. Zapošljava 2.300 radnika, od čega 150 inženjera i 1.400 proizvodnih radnika koji godišnje mogu proizvesti do 150.000 t čelika. Na temelju znanja i iskustva naših zaposlenika gradimo sofisticirane putničke i vojne brodove, mega jahte i trajekte.

 

www.brodosplit.hr

Dukat

Partner Dukat Mali svjetionik

Dukat je vodeća je mliječna industrija i vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj sa stoljetnom tradicijom. Svoj uspjeh duguje zdravim, ukusnim i svježim mliječnim proizvodima robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani omiljenima među potrošačima.

 

www.dukat.hr

Prijavi naj radnika!

Prijavi svog najboljeg radnika za nagradu od 50.000,00 kn

Naslovna →    |    Udruga Partner