Doriana Uroda
Firma: Sedam IT d.o.o.
Prijavnica: Doriana Uroda
Doriana Uroda
Doriana Uroda
Ovim putem prijavljujemo našu kolegicu Dorianu Urodu za Vašu cijenjenu nagradu.

M Doriana se našem timu pridružila u ljeto 2015. godine na mjesto pravnog specijalista. Uspješno i vrlo brzo je preuzela sve zahtjevne poslove svog radnog mjesta koje odgovorno obavlja, te nas dodatno svakodnevno uči kako nježno, kulturno i s poštovanjem komunicirati u različitim poslovnim situacijama, od kojih su neke situacije izuzetno zahtjevne za većinu suradnika kao npr. pregovori oko problematičnih ugovornih klauzula i sl. Ono što nas posebno fascinira je Dorianina pozitivna energija i njen kapacitet za brigu za druge, gdje, pored zahtjevnih radnih obveza, uvijek nalazi vremena za dodatne aktivnosti i pokazivanje svoje velike ljudskosti.

Doriana uvijek ima vremena i energije pomoći kolegama...

Doriana uvijek ima vremena i energije pomoći kolegama, podijeliti ručak (jako fino kuha), te se često sama ponudi da napravi nešto za kolege, čime nas sve uči kako je dijeljenje i suradnja najviša ljudska vrijednost. Posebno je brižna prema djeci kolega koji ponekad, jer im nema tko čuvati djecu, dovedu djecu na posao. Djeca je obožavaju i Doriana ima već cijeli zid pun crteža koje su djeca kolega
nacrtala za nju. Prije nego se pridružila Sedmici, Doriana je godinu dana volontirala u Keniji u Zakladi MWELU, zakladi koja se bavi pomoći djeci koja žive u slamovima Nairobija.

I u Sedmici Doriana nastavlja nalaziti vremena za pomaganje drugima.

I u Sedmici Doriana nastavlja nalaziti vremena za pomaganje drugima. Uspješno vodi interni projekt „Slavimo raznolikost“ gdje redovno okuplja desetak članova svoga tima kroz koji uspješno organiziraju različite aktivnosti doniranja, podržavanja i uključivanja potrebitih. Tako je nedavno uspješno motivirala dvadesetak kolega da sudjeluju u obilasku „Invisible Zagreb&“ – šetnja Zagrebom koju vode bivši i sadašnji beskućnici kroz koju su suradnjom i donacijama podržali poboljšanje uvjeta života beskućnika u Zagrebu, te su svi zajedno kroz dvosatno druženje saslušali njihove dirljive životne priče.

Posebno ističemo zadnju Dorianinu inicijativu gdje je u suradnji...

Posebno ističemo zadnju Dorianinu inicijativu gdje je u suradnji s Udrugom CIRA – Centar za inkluzivne radne aktivnosti uspješno i požrtvovano inicirala, organizirala i realizirala da se našem timu na nekoliko sati tjedno pridruži djevojka s posebnim potrebama Ana. Na taj način Doriana ne samo da direktno pomaže osobama s posebnim potrebama već čini i da naša cijela organizacija i naši korisnici šire vidike i povećavaju svoju suosjećajnost, suradnju i uključivanje osoba s posebnim potrebama u poslovni svijet. Iz svih navedenih razloga smatramo da je Doriana prava osoba za nagradu „;Mali svjetionik za velike Ljude“

Kolegica