Ivanka Pole
Ivanka Pole
Poduzeće:
Tisak plus d.o.o.
Ivanka Pole
Svaki put kada dođem kod tete Ivanke na kiosk uvijek je nasmijana, vedra i uslužna.

M Čak i kad mi je dan loš ona ga u sekundi popravi svojoj pozitivnom energijom i ljubaznošću. Uvijek se rado vraćam na istu lokaciju iako realno Tisak kiosk imam na svakom koraku. S vremenom kupujući kod ovakve pozitivne osobe stvoriš i jednu vrstu vjernosti i ne možeš tako lako otići na drugi kiosk.

Još nisam nikada došao na kiosk kod tete Ivanke, a stvarno sam tamo često, a da mi nije veselo ponudila još neke proizvode ili asortiman na akciji. Također uvijek mogu s njom izmijeniti par riječi i uvijek mi spremno podijeli savjet oko kupnje asortimana. Ništa joj ne predstavlja problem i nikad joj nije teško poslužiti mene i ostale kupce koji znaju stajati u redu.

Mislim da se zbog ovakvih osoba kao što je Ivanka kupci uvijek rado vraćaju na isto prodajno mjesto i ja osobno ću uvijek kupiti ekstra artikl koji mi ona ponudi. Često su prodavačice u našoj državi neshvaćene i neprimjetne. Smatram da je teta Ivanka svojom ljubaznošću i dobrotom stvarno inspiracija koja kao mali svjetionik uljepša i najtmurnije dane svojim kupcima.

Zbog svega gore navedenog, smatram da je teta Ivanka zaslužila nagradu najboljeg radnika Hrvatske.