Jasmina Bešlagić
Poduzeće:
Restoran Gladne oči
Zbog njenog divnog osmijeha i još divnijeg karaktera sa smiješkom dolazim na posao svaki dan.

M Da nema nje dao bi otkaz davnih dana. Zbog njenog divnog osmijeha i još divnijeg karaktera sa smiješkom dolazim na posao svaki dan. Nikad nisam doživio da nije nasmijana i sve probleme u firmi rješava na miran i smiren način! Hvala joj na tome od srca.

Jasmina je osoba koja je jako predana svome poslu. Stalno čita recepte i smišlja nova jela i ponekad se pitam od kuda joj toliko snage i inspiracije! Divan je primjer mlađim, a ponekad i starijim i iskusnijim kolegama. Volio bih da takva ostane i da se nikad ne promijeni. Između ostalog ona je jako smirena i konflikte koji su neizbježni u našem poslu uspijeva rješavati smireno i zadržati situaciju pod kontrolom.

Nasa kolegica jasmina je prva koje se sjetim kada netko priča o motivaciji i inspiraciji za posao. Točno zna kad je vrijeme za šalu a kada nije. Spremna je svoje vrijeme za pauzu izdvojiti za rješavanje problema u timu i održavanje dobre atmosfere u međuljudskim odnosima. Sve probleme u firmi do koji dođe rješava vrlo staloženo i vrlo inteligentno bez podizanja glasa i na tome joj jako zavidim, recimo moja druga kolegica je jako eksplozivna i sve rješava galamom i ja se nje jako bojim. Jasminka posjeduje sve bitne karakteristike pravog vođe našeg malog tima.

Samohrana je majka troje djece. Otac ne plaća alimentaciju 20 godina. Od troje djece jedno je bolesno i pati od multiple skleroze. Radi po cijele dane kako bi odškolovala drugo dvoje djece koji su tek krenuli u srednju školu…eto mislim da je njoj taj novac najpotrebniji. Hvala i ugodan dan vam želim.