Katarina Kučinić
Firma: Tranzitni prihvatni centar za strance Tovarnik
Prijavnica: Katarina Kučinić
Katarina Kučinić
Katarina Kučinić
Prijavljujem kolegicu Katarinu Kučinić koja je djelatnica vešeraja u Tranzitno prihvatnom centru za strance u Tovarniku.

M  Prijavljujem kolegicu Katarinu Kučinić koja je djelatnica vešeraja u Tranzitno prihvatnom centru za strance u Tovarniku. Osim što je divna majka trojici sinova za koje se cijeli život bori rukama i nogama, vjerojatno je najvrjednija osoba koju poznajem. Na posao dolazi prva, a s njega odlazi zadnja. Nikada joj nije bilo teško zasuti rukave i svojim rukama i radom pokazati koliko je dobra. Vrlo rado će obaviti posao i koji nije njen, priskočiti svakome u pomoć i dati sve od sebe da kolektiv što bolje funkcionira.

Nikada joj nije teško odgoditi svoj posao da bi nekome drugom pomogla, ali razlog zbog kojeg je prijavljujem je sljedeći. S obzirom da radimo sa strancima (migrantima) koji dolaze iz raznih zemalja i uvjeta života, kolegica radi u vešeraju i naravno pere njihovu odjeću. U nekoliko navrata je našla pozamašne svote novca koji njima pripada, a nije nađen jer je skriven u gaćama, gumama trenerki slično. Svaki put kada bi pronašla novac uvijek je uredno prijavila pronalazak iako radi u prostoriji gdje je sama i mogla je zatajiti svaki pronalazak. Za isto je već pohvaljena od strane šefa, a ovo je idealna prilika da se pokaže i kao primjer drugima kako žena koja radi za minimalac prijavi pronalazak pola svoje plaće kako bi novac strancima bio vraćen.