Video
[ Mali svjetionik ]
Mali svjetionik 2019.

Prošle godine 50 000, a ove godine 100 000 kuna – iznos nagrade za pobjednika projekta Mali svjetionik. Ovim iznosom želimo dokazati da smo ozbiljni, da se ulaže dosta truda u ovaj projekt i da ga ljudi podržavaju. Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. Mali svjetionik

dr. Dražen Glavaš
Projekt Mali svjetionik
U potrazi smo za zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja.
Cilj projekta
Cilj projekta je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Želimo skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu.
Tražimo naj radnika
Želimo pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

Mali svjetionik

Vrijeme do eventa
Mali svjetionik za #VELIKE LJUDE. Nagradimo naj radnika u 2019. godini. Dodjela nagrade održat će se u Zagrebu na GLS-u od 22. do 23.11.2019. - City Plaza Zagreb.
2019.
[ Mali svjetionik ]
Pravila sudjelovanja
Saznaj više o pravilima sudjelovanja i svim potrebnim informacijama kako bi prijavio svog naj radnika.
  • Koji su uvjeti za sudjelovanje?
  • Tko te može prijaviti?
  • Kada te netko može prijaviti?
  • A što ti trebaš učiniti ako si prijavljen?
  • Vremenski raspored projekta.
Saznajte više

Želimo skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude.

O projektu

Vjerujemo da su one ‘male stvari’ zapravo jako bitne i da svaka priča koja na bilo koji način promiče...

Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, a nama svaki od njih puno znači.

Kako je sve počelo?

U gotovo svemu što je radio, dr. Glavaš bio je pokretač i osoba koja je neprestano tragala...

Organizatori

Kao suorganizatori i partneri projekta ‘Mali svjetionik’, uz udrugu Partner djeluju...

Nagrada

Ime nagrade koju dobiva pobjednik projekta ‘Mali svjetionik’ nosi ime Dr. Dražen Glavaš…

Pravila sudjelovanja

Morate biti djelatnik bilo kojeg poduzeća registriranog za rad u Hrvatskoj, što je...

Nema nevažnog posla. Svaki posao koji koristi čovječanstvu uzvišen je i važan i treba ga pomnjivo izvršavati. Ako je čovjek čistač ulica, mora ih čistiti kao što je Michelangelo slikao, Beethoven skladao ili Shakespeare pisao stihove. Morao bi čistiti ulice tako dobro da svi žitelji neba i zemlje zastanu i kažu: „Ovdje je živio veliki čistač ulica koji je dobro obavljao svoj posao.“ 

 

Martin Luther King, ml.

Mate Orlović

Naj radnik Mate Orlović osvojio 50.000,00 kn
Acta, non verba. – Djela, ne riječi. Svijet je prepun lijepih riječi. Puno je lakše govoriti, nego nešto zapravo učiniti. Puno je lakše izreći ili samo pomisliti na ono što želimo, nego taj naum provesti u djelo, dobro djelo koje će pritom možda ići na našu osobnu štetu, ali će to isto djelo nekom drugom donijeti sreću za koju je zaista malo potrebno. Kontakt → | Udruga Partner → Mali svjetionik