Boris Beč malisvjetionik.hr

Boris Beč

Kandidat 2
Boris Beč
Firma: Valentić d.o.o.
Prijavnica: Boris Beč
Boris Beč
Boris Beč
Prijavljujemo kao kandidata za naj zaposlenika u vašem natječaju, našeg kolegu iz tvrtke.

Prijavljujemo kao kandidata za naj zaposlenika u vašem natječaju, našeg kolegu iz tvrtke, Borisa Beča, iz Zagreba, Kolarova 15. Razlozi koje ćemo navesti su opširni, ali ima ih jako puno pa jednostavno navodimo one kojih se možemo sjetiti. Naime, kolega Boris nagodinu će napuniti punih 20 godina staža u našoj tvrtci i željeli bismo na ovaj način da mu pružimo podršku i nagradimo njegov rad.

Zaposlen je na radnom mjestu komercijaliste te kontaktira s kupcima širom Hrvatske. U početnih 10 godina svog zaposlenja, intenzivno je putovao vozilom tvrtke po svim regijama i svojim poznanstvima i samokontrolom, gotovo u pravilu nije imao trošak noćenja na putnim nalozima jer je šparao novac tvrtci za koju radi spavajući kod rodbine i prijatelja na terenu te također skromno i nebrojeno puta u vozilu tvrtke.

Na inzistiranje njega osobno (ne i menadžmenta) i danas se putovanje za tvrtku...

Na inzistiranje njega osobno (ne i menadžmenta) i danas se putovanje za tvrtku, bilo da se radi o razvoženju robe ili komercijalnim poslovima, obavlja na maksimalno jeftin način mimo autocesta koliko je to moguće i tako se za tvrtku šparaju znatna sredstva kada je to ikako moguće.

Boris je s vremenom preuzeo poslove u kancelariji (mimo svojih zaduženja) kojima olakšava posao kolegama u knjigovodstvu jer se samoinicijativno doškolovao za carinske poslove te tako obavlja unazad par godina svu korespondenciju sa Carinskim službama veoma odgovorno i u savršeno korektnom i profesionalnom odnosu tako da i sve osobe u tim službama za njegov rad nemaju nikakvih primjedbi. U slučajevima kada u tvrtci dolazi do poteškoća u obavljanju bilo kojeg od poslova, jedina je osoba koja može zamijeniti svakog od nas djelatnika (osim konkretnih poslova u knjigovodstvu i računovodstvu) te to i redovito radi (kada je bilo tko od djelatnika na godišnjem odmoru ili na eventualnom bolovanju, kolega Boris je ili skladištar ili dostavljač ili osoba zadužena za kontakt u tvrtci). Nikada se do sada još nije dogodilo da je odbio odraditi bilo kakav zadatak koji se od njega tražio da obavi, a radilo se o dobrobiti firme ili bilo koga od nas djelatnika privatno i na prijateljskoj bazi.

Naš Direktor uvijek ističe njega kao osobu od najvećeg povjerenja u firmi...

Naš Direktor uvijek ističe njega kao osobu od najvećeg povjerenja u firmi jer je očigledno i kod njega stekao veliki ugled. Na svaki Božić, kolega Boris ima čast pročitati tzv. ,, Poslanicu Sindikata ” kao šaljivi uradak našeg samoproglašenog predsjednika sindikata u kojem za svakog od nas kaže ponešto što krasi cjelogodišnji rad i u kojoj naznačuje naše uspjehe i nedaće tijekom godine. Ističemo jedan značajan podatak koji je potvrdio i naš direktor: Borisova izjava da je bio spreman (i još uvijek je) , za našu tvrtku raditi ako treba i nekoliko mjeseci bez plaće kad nam je bilo najteže (a bilo je i takvih trenutaka u povijesti) jer ima puno povjerenje da će na kraju sve i uvijek ispasti dobro i da će Direktor pronaći najbolje rješenje za tvrtku i zaposlenike. Boris redovito dolazi na posao najmanje pola sata prije svih kako bi otključao urede, deaktivirao alarme u firmi, pripremio zadatke za skladište za početak radnog vremena.

Sjećajući se jednog momenta unazad nekoliko godina, ne štedeći svoje zdravlje...

Sjećajući se jednog momenta unazad nekoliko godina, ne štedeći svoje zdravlje, 7 dana nakon operacije koju je imao, našli smo ga u jutarnjim satima kada smo dolazili na posao kako čisti snijeg. To redovito radi sa kolegama i puno mlađim od sebe jer kaže da ni sa čim ne želi zaostajati za njima bez obzira što to od njega nitko ne traži. Uvijek je spreman pomoći očistiti skladište kao pomoć skladišnim radnicima, uvijek je spreman pomoći u slaganju robe bez obzira za kojega se kupca roba slaže te na taj način izravno skraćuje rad kolegama u skladištu. Također, nebrojeno puta ostaje i nakon radnog vremena čekati prijevoznike radi ukrcaja robe kako bi naši skladištari i dostavljači mogli otići kući na vrijeme. Gotovo u pravilu dolazi ranije na zahtjev prijevoznika da ga se ranije natovari ili istovari bez da traži da to učini skladištarska služba. Uvijek je spreman skuhati kavu nama u kancelariji ili bilo kome drugome , oprati suđe ako treba nakon ponekog gableca, iako se šali da to nikako ne smijemo javiti njegovoj supruzi.

Nikako više nije ni iznenađenje ako u kancelariji, na hodniku ili u skladištu...

Nikako više nije ni iznenađenje ako u kancelariji, na hodniku ili u skladištu čujemo pjesmu ili fićukanje, a dobro znamo od čije strane dolazi jer od njega veoma često dolazi muzika i kad je najveća gužva. Svi kontakti koje ima kolega Boris sa svojim partnerima na terenu potvrdit će njegov profesionalni i veoma često prijateljski odnos te zadovoljstvo rada i kontakata sa njim. Imamo svi mi svojih poteškoća i lošijih trenutaka, pa tako i naš kolega (jer nemoguće bi bilo da uvijek sve bude idealno ), ali on je posebna faca i uvijek vedra tema kod nas, a i kod bivših djelatnika sa kojima smo često u kontaktu i rado se sjećamo vedrih tema i trenutaka iz prošlosti. To su sve samo mali dijelovi povijesti našeg kolege Borisa i rada sa njim. Za bilo koju informaciju koju trebate još od nas, spremni smo vam izaći u susret bilo pismeno ili u direktnom kontaktu jer bi mogli još puno toga ispričati o njemu. Stoga vas molimo da Borisa uvrstite u konkurenciju za naj zaposlenika.

Kolege

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.