O projektu
Mali svjetionik

Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, bez obzira čime se bave. Ako na bilo koji način motiviraju druge i potiču optimizam svojim osobinama, u svom radnom okruženju, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji su postojani i ustrajni u poštenom radu jer nas te vrijednosti, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize. Ali trebaju nam živi primjeri koji će nas nadahnuti i pokrenuti, trebaju nam svjetionici:

GLS

Mali

Jer svaka nagrada za ove velike ljude je premala

Svjetionici

Jer poput svjetionika nam daju nadu i pokazuju put

Veliki ljudi

Jer je njihova skromnost dokaz njihove veličine
15.000 eura

Radnik – Mali svjetionik Hrvatske dobiva nagradu Dr. Dražen Glavaš i 15.000 eura – iznos nagrade za pobjednika projekta Mali svjetionik. Ovim iznosom želimo dokazati da smo ozbiljni, da se ulaže dosta truda u ovaj projekt i da ga ljudi podržavaju. Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene. Nije sve u novcu, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše.

Dr. Dražen Glavaš

Kod nas se često čuje: „Ne možeš promijeniti svijet!“, zbog toga mnogi nikada ne pokušaju. Mi vjerujemo da se svijet može mijenjati i da naše društvo treba tu promjenu. No promjene su lakše kada se možemo ugledati na nekoga ili nešto. Dr. Dražen Glavaš je bio među takvima jer je tijekom svoga života promicao i čvrsto se držao vrijednosti koje promiče ovaj projekt u poslovnom, a i u privatnom životu. Zbog toga nagrada koju će dobiti pobjednik projekta ‘Mali svjetionik za velike ljude’ nosi ime ‘Dr. Dražen Glavaš’.

CILJ
  1. Potaknuti drugu perspektivu razmišljanja.

  2. Skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude.

  3. Pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti.

  4. Novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dotaknula druge.

Vrijeme je za promjenu, a ona mora početi od nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *