Ahmed Tellal

Ahmed Tellal

KANDIDAT15 - 386 glasova
Ahmed Tellal
Poduzeće: Eti Drvo d.o.o
Prijavnica: Ahmed Tellal
Ahmed Tellal
Ahmed Tellal
Za naj radnika prijavljujem svog supruga. Ne zato što je moj suprug, već zato što je predivan čovjek.

M Za naj radnika prijavljujem svog supruga. Ne zato što je moj suprug, već zato što je predivan čovjek uvijek spreman pomoći, vrijedan radnik, jako cijenjen kako na poslu od strane kolega i šefova, tako i u privatnom zivotu. Radi na pilani ETI DRVO d.o.o u Maloj Gorici, zivimo u Sisku, podstanari smo sa dvoje djece. Koliko je dobar i ozbiljan radnik dokazuje to sto je u malo vremena naucio raditi sve poslove na pilani, od voznje viljuškara, bagera do rada na strojevima, banzeku, rad motornom pilom.

Čovjek je koji brzo uči i priča 4 strana jezika. Sa završenim fakultetom nije mu teško raditi bilo kakav težak fizički posao. Grešku koju napravi, nikad ne prebacuje na drugoga, vec prizna. Odgovoran je za svoje postupke. Pomaže ispraviti greške drugih. Nije mu problem odrađivati prekovremene, nekad i duplu smjenu od 7h do 23h. Radnik je koji puno pridonosi svojoj firmi. Izvan radnog vremena traži te uspješno pronalazi klijente koji će poslovati s njegovom firmom. Zbog svega toga mu je šef povečao plaću za 1000 kn te ga time nagradio za njegov trud i rad.

Na posao gleda s velikom odgovornošću, a dokaz tome je i naš sin koji je bio operiran u Zagrebu 4 puta u godini dana, svaki puta hospitaliziran po 3-4 dana. Zbog naše teške financijske situacije i nemogućnosti ostanka u Zagrebu za vrijeme djetetovih operacija, suprug je svako jutro ustajao u 3:30 kako bi mene odveo u Zagreb u bolnicu i stigao se vratiti na posao, jer je radno vrijeme od 7h. Nikada nije izostajao, čak ni za vrijeme operacije. Radio bi 8 sati i poslije posla dolazio u bolnicu u Zagreb, ostajao sa mnom kod našeg djeteta i zajedno bi se vratili kući, došli oko ponoći, zaspali i ujutro opet isto.

Unatoč problemima koje ima uvijek je dobro raspoložen na poslu, zeza se s ostalim kolegama, nerijetko i sa nadređenima. Svima podigne raspoloženje te tako olakša posao sebi i drugima. Musliman je te svake godine posti Ramazan. Bez jela i pića cijeli dan, ali uvijek sa nekom snagom i energijom koja zrači iz njega. Uvijek odradi posao kako treba sa divljenjem ostalih kolega zbog njegove upornosti i dobre volje. Čovjek je koji neće proći pored bića kojemu je potrebna pomoć, a da mu neće pomoći.

Inteligentno biće koje svojom inteligencijom olakša posao sebi ali i drugima i zbog toga ga zovu ‘šefe’ iako je samo običan radnik. Mislim da zaslužuje ovu nagradu, a to će vam sa sigurnošću potvrditi i svi ostali, od šefa, kolega do prijatelja i rodbine.

Hvala!

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.