Ana Madžar

Kandidat4 - 2.079 glasova
Ana Madžar
Poduzeće:
Osnovna škola Ljubljanica Zagreb
Osoba koja uvijek nosi osmijeh, šalu i lijepu riječ i naravno kod sebe uvijek ima slatkiš za razveseliti naše mališane.

M Teta Ana je spremačica u našoj školi dugi niz godina. Predivna i topla osoba, spremna uvijek pomoći. Profesori, roditelji, kolege i naravno naša dječica je obožavaju. Osoba koja uvijek nosi osmijeh, šalu i lijepu riječ i naravno kod sebe uvijek ima slatkiš za razveseliti naše mališane. Uvijek je tu da dočeka dječicu i da ih isprati iz škole, a pri tome im udjeli savjet. Pa, tko je ne bi poslušao? Nije joj problem i skupljati sličice, stickere i razmjenjivati se s njima kako bi im olakšala svaki trenutak u školi. Prijavljujem tetu Anu jer smatram da je stvarno zaslužila nagradu, ne samo radnik godine, nego i osoba godine, osoba stoljeća.

Kao što sam i prethodno napisala, teta Ana radi dugi niz godina u OŠ Ljubljanica. Naša teta Ana, ne samo da je radnik godine, žena nikada ne kasni na posao, brine o školi, djeci… Pokraj nje ne smije ništa faliti. Uvijek je tu. Svjedočila sam prizoru kada su djeca koja trenutno idu u srednju školu (bivši učenici OŠ Ljubljanica) se razveselili kada su je vidjeli i prepričavali kako je bila dobra uvijek prema njima i da ona ode, škola bez nje ne bi bila ista. Vjerujem da ćemo se svi djelatnici škole, djeca i mi roditelji složiti s tim. Kad teta Ana ode u mirovinu, škola neće biti ista.

Teta Ana, vrijedna i draga, već napisah uvijek spremna za šalu i smijeh. Na licu se vide tragovi iskustva, umora, ali osmijehom prekriva sve. Nažalost, ne znam puno o teta Aninoj privatnosti, ali znam koliko se daje u svoj posao i u djecu. Komunikacija s djecom i roditeljima je na svakodnevnoj razini. Pažljivo priđe uvijek da provjeri situaciju, izliječi svaku ranicu, ublaži svaku lošu ocjenu, smiri svakog roditelja, počisti našu školicu. Takva je teta Ana.

Za kraj pjesmica o teti Ani:

Dugi niz godina u školi se krije, zašto nju ne odabrati kada se stalno smije.

Metla joj je prijatelj kao i svi ostali, pa je sada vrijeme da ju netko pohvali.

Teta Ana njoj je ime, za svakog ona brine.

Za nju vrijedi pjesmu napisati, jer njenoj dobroti nema vrijednosti.

Teti Ani nagradu želimo, jer s njom ljubav dijelimo!

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.