Elvira Troha

Kandidat7 - 814 glasova
Elvira Troha
Poduzeće:
Konzum plus d.o.o.
Elvira je srce prodavaonice, a mi ostale smo sporedni organi...jedno bez drugog ne može raditi.

M Elvira je nama kolegama prvenstveno kolegica, iako nam je ustvari šefica. Ona u svakoj situaciji pronađe rješenje, a najčešće podmetne svoja leđa da bi sve bilo kako treba biti. Ako koja od nas oboli, ona je spremna odraditi cijeli dan, a ne samo jednu smjenu. Mi se sve trudimo odraditi posao najbolje kako bi ona bila bez brige (što se toga tiče). Najljepši su nam trenuci uz jutarnju kavu, malo popričamo, nasmijemo se i krenemo raditi. NIKAD nije podigla glas na nas, podignemo jedino obrve i smješak kad prođe koji dobar frajer 🙂 U ovih 16 godina koliko radimo zajedno imali smo i lijepih i ružnih trenutaka, ali pamtimo samo lijepe (ružnih je bilo malo, hvala Bogu). Elvira je šefica za poželjeti. Voljela bih da je više takvih šefova koji su prvenstveno kolege (u dobru i zlu), mi imamo valjda veliku sreću što je Elvira s nama i uz nas (mi smo kao obitelj). Zbog toga bi baš njoj priuštili ovu nagradu…najbolja je šefica i kolegica!

Elvira je nekada radila kao blagajnica, pa kao zamjenica poslovođe, a onda je došla i do mjesta poslovođe. Ona je vrijedna, odgovorna, brza i kolegijalna. Svaka od nas 5 zaposlenih zna “svoj posao”, a ukoliko i nešto ne napravimo dobro ona će nam reći gdje smo pogriješile i pokazati ponovno ako treba. Jako je obzirna prema kupcima, ako kupci nešto traže u većoj količini, onda Elvira radi dodatne narudžbe kako bi bilo dovoljno tražene robe tj. artikala da se opskrbe kupci. Elvira voli podijeliti osmijeh i lijepu riječ s kolegama, ali i sa kupcima. Kupci nam često kupe čokoladu ili kavu, jer kažu da smo sve jako dobre i da se ulaskom u prodavaonicu osjećaju “dobre vibracije”, jer smo mi sve uvijek nasmijane i raspoložene….a to kupcima jako puno znači! Elvira je srce prodavaonice, a mi ostale smo sporedni organi….jedno bez drugog ne može raditi.

Elvira je pokretač svakog jutra…ona prva dođe, a mi za njom…najprije popijemo kavu, malo popričamo (privatno ili poslovno), raspodijelimo posao i krenemo svatko svojim putem. Elvira u kancelarijum, a mi u prodavaonicu. Kad Elvira odradi svoj posao u kancelariji onda ide puniti police ili ide na blagajnu. Ona se ne srami nikakvog posla (nije joj problem pomesti pod, obrisati pod, obrisati stakla….), ona radi baš sve! Ove godine dobile smo i priznanje od direktora (šefica i djelatnice) za veliki udio prodaje preko MPC programa…zvali su je u Zagreb po priznanje, a ona nije imala pojma o tome…odmah nam se javila iz Zagreba i rekla da “SMO” dobile nagradu….sve smo bile ponosne. Priznanje i staklena plaketa stoje u posebnom kutku u prodavaonici, tako da svi kupci mogu vidjeti. Jako smo ponosne na našu šeficu!!! Samo neka takva ostane do mirovine.

Elvira uvijek nama da prednost da koristimo godišnji, a kad dođe na nju red, uvijek se nešto izjalovi…nama je krivo radi toga…voljeli bi da i ona može koristiti taj godišnji kad želi, a ne kad može. Voljeli bi da takve šefove i firma “vidi” i da ih pošalje negdje za vikend kao nagradu za učinak i dobre odnose kolegijalne kao i međuljudske. Možda baš nismo vješte u pisanju postova, ali smo napisale iskreno baš onako kako je… Imamo najbolju šeficu i najbolje kolegijalne odnose !!!

 

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.