Ivana Delić

Kandidat3 - 443 glasa
Ivana Delić
Poduzeće:
Implantološki dental centar Ružević
Sa svojim pričama iz svakodnevnog života, puno puta nas navede na razmišljanja i želju da pomognemo drugima oko sebe, baš kao što to i ona nesebično radi.

M Naša kolegica Ivana uvijek je vedra i nasmijana. Sa svojim pričama iz svakodnevnog života, puno puta nas navede na razmišljanja i želju da pomognemo drugima oko sebe, baš kao što to i ona nesebično radi. Spremna je saslušati, dati savjet, oraspoložiti te kad imaš loš dan, utješiti. Osoba je od povjerenja, što je iznimno važno za naš kolektiv. Uvijek spremna pomoći,u bilo kojoj situaciji. Naš je glavni organizator kada je nekom od kolega potrebna pomoć (bilo psihološka, bilo financijska). Zaista, osoba od koje se može svakodnevno učiti.

Ivana je onaj dio tima, naša dentalna asistentica koja je najviše u kontaktu s pacijentima, bilo uživo ili telefonski. Uvijek uslužna, profesionalna, puna znanja zbog kojeg uvijek daje svima oko sebe dobre savjete. Nakon toliko godina iskustva, već zna prepoznati svaku situaciju i pružiti svu potrebnu profesionalnu pomoć. Uvijek ažurna, jer toliko toga treba biti na pameti jednoj dentalnoj asistentici (termini, vođenje kartona, sterilizacija instrumenata i ordinacije, itd.)

Naša kolegica Ivana je motivacija svima oko sebe, zašto?! Jer je osoba koja zaista dobro drži ravnotezu izmedu poslovnog i privatnog. Nakon napornog dana na poslu, to je žena koja ide u svoj dom i zajedno sa svojim mužem ga renovira…sutradan dolazi svježa i nasmijana na posao, i tako iz dana u dan. Inspiracija nam je i dokaz da se sve može kad se hoće.

Ivana je puna životne snage, radi za dobrobit sebe, svoje obitelji, ali i sve svoje okoline. Divno ju je imati za kolegicu, ali prije svega za prijateljicu.

 

Napomena: Mali svjetionik je primio više prijava za Ivanu, a ovdje je izdvojena samo jedna, kao i kod ostalih finalista

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.