Ivanka Pole

Ivanka Pole

Kandidat7 - 1.861 glasova
Ivanka Pole
Ivanka Pole
Poduzeće:
Tisak plus d.o.o.
Ivanka Pole
Svaki put kada dođem kod tete Ivanke na kiosk uvijek je nasmijana, vedra i uslužna.

M Čak i kad mi je dan loš ona ga u sekundi popravi svojoj pozitivnom energijom i ljubaznošću. Uvijek se rado vraćam na istu lokaciju iako realno Tisak kiosk imam na svakom koraku. S vremenom kupujući kod ovakve pozitivne osobe stvoriš i jednu vrstu vjernosti i ne možeš tako lako otići na drugi kiosk.

Još nisam nikada došao na kiosk kod tete Ivanke, a stvarno sam tamo često, a da mi nije veselo ponudila još neke proizvode ili asortiman na akciji. Također uvijek mogu s njom izmijeniti par riječi i uvijek mi spremno podijeli savjet oko kupnje asortimana. Ništa joj ne predstavlja problem i nikad joj nije teško poslužiti mene i ostale kupce koji znaju stajati u redu.

Mislim da se zbog ovakvih osoba kao što je Ivanka kupci uvijek rado vraćaju na isto prodajno mjesto i ja osobno ću uvijek kupiti ekstra artikl koji mi ona ponudi. Često su prodavačice u našoj državi neshvaćene i neprimjetne. Smatram da je teta Ivanka svojom ljubaznošću i dobrotom stvarno inspiracija koja kao mali svjetionik uljepša i najtmurnije dane svojim kupcima.

Zbog svega gore navedenog, smatram da je teta Ivanka zaslužila nagradu najboljeg radnika Hrvatske.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.