Jasmina Bešlagić

Kandidat3 - 293 glasa
Jasmina Bešlagić
Poduzeće:
Restoran Gladne oči
Zbog njenog divnog osmijeha i još divnijeg karaktera sa smiješkom dolazim na posao svaki dan.

M Da nema nje dao bi otkaz davnih dana. Zbog njenog divnog osmijeha i još divnijeg karaktera sa smiješkom dolazim na posao svaki dan. Nikad nisam doživio da nije nasmijana i sve probleme u firmi rješava na miran i smiren način! Hvala joj na tome od srca.

Jasmina je osoba koja je jako predana svome poslu. Stalno čita recepte i smišlja nova jela i ponekad se pitam od kuda joj toliko snage i inspiracije! Divan je primjer mlađim, a ponekad i starijim i iskusnijim kolegama. Volio bih da takva ostane i da se nikad ne promijeni. Između ostalog ona je jako smirena i konflikte koji su neizbježni u našem poslu uspijeva rješavati smireno i zadržati situaciju pod kontrolom.

Nasa kolegica jasmina je prva koje se sjetim kada netko priča o motivaciji i inspiraciji za posao. Točno zna kad je vrijeme za šalu a kada nije. Spremna je svoje vrijeme za pauzu izdvojiti za rješavanje problema u timu i održavanje dobre atmosfere u međuljudskim odnosima. Sve probleme u firmi do koji dođe rješava vrlo staloženo i vrlo inteligentno bez podizanja glasa i na tome joj jako zavidim, recimo moja druga kolegica je jako eksplozivna i sve rješava galamom i ja se nje jako bojim. Jasminka posjeduje sve bitne karakteristike pravog vođe našeg malog tima.

Samohrana je majka troje djece. Otac ne plaća alimentaciju 20 godina. Od troje djece jedno je bolesno i pati od multiple skleroze. Radi po cijele dane kako bi odškolovala drugo dvoje djece koji su tek krenuli u srednju školu…eto mislim da je njoj taj novac najpotrebniji. Hvala i ugodan dan vam želim.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.