Katarina Kučinić

Katarina Kučinić

KANDIDAT13 - 25 glasova
Katarina Kučinić
Firma: Tranzitni prihvatni centar za strance Tovarnik
Prijavnica: Katarina Kučinić
Katarina Kučinić
Katarina Kučinić
Prijavljujem kolegicu Katarinu Kučinić koja je djelatnica vešeraja u Tranzitno prihvatnom centru za strance u Tovarniku.

M  Prijavljujem kolegicu Katarinu Kučinić koja je djelatnica vešeraja u Tranzitno prihvatnom centru za strance u Tovarniku. Osim što je divna majka trojici sinova za koje se cijeli život bori rukama i nogama, vjerojatno je najvrjednija osoba koju poznajem. Na posao dolazi prva, a s njega odlazi zadnja. Nikada joj nije bilo teško zasuti rukave i svojim rukama i radom pokazati koliko je dobra. Vrlo rado će obaviti posao i koji nije njen, priskočiti svakome u pomoć i dati sve od sebe da kolektiv što bolje funkcionira.

Nikada joj nije teško odgoditi svoj posao da bi nekome drugom pomogla, ali razlog zbog kojeg je prijavljujem je sljedeći. S obzirom da radimo sa strancima (migrantima) koji dolaze iz raznih zemalja i uvjeta života, kolegica radi u vešeraju i naravno pere njihovu odjeću. U nekoliko navrata je našla pozamašne svote novca koji njima pripada, a nije nađen jer je skriven u gaćama, gumama trenerki slično. Svaki put kada bi pronašla novac uvijek je uredno prijavila pronalazak iako radi u prostoriji gdje je sama i mogla je zatajiti svaki pronalazak. Za isto je već pohvaljena od strane šefa, a ovo je idealna prilika da se pokaže i kao primjer drugima kako žena koja radi za minimalac prijavi pronalazak pola svoje plaće kako bi novac strancima bio vraćen.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.