Krešimir Segher

Kandidat6
Krešimir Segher

Referent prodaje, OBO Bettermann, Trnovec Bartolovečki

Krešimir je veoma topla i komunikativna osoba koja u firmi u kojoj radi doista jest ono što kaže njegova poslovna kolegica Suzana "Dobri duh OBO Bettermanna".

M

Međuljudski odnosi na poslu               

“Krešimir  je veoma topla i komunikativna osoba koja u firmi u kojoj radi doista jest ono što kaže njegova poslovna kolegica Suzana “Dobri duh OBO Bettermanna”. Naime, svojom toplinom nastoji biti potpora i podrška kolegama te im uvijek uskoči ako nešto trebaju. Sa svakim može popričati i pokušati razjasniti neke nedoumice oko posla, te pokazuje brigu za svoje kolege, a naročito za one s kojima si je najbolji. S direktorom je u dobrim odnosima i često razgovaraju te mu daje prijedloge za buduća  poboljšanja. Krešimir je osoba koja uz osmijeh rješava situacije, a s novim kolegama koje dobio da ih školuje, radi strpljivo i prijateljski, te uvijek stane na stranu onih koji se ne znaju braniti, a zauzima se za opće dobro i kvalitetne odnose u firmi, što je iznimno bitno za dobro poslovanje, jer ako je okolina zdrava i pozitivna, lakše je raditi u okolini. Najbolje je što uvijek otvoreno govoriti što misli i nema nedoumica, a sve što radi i komunicira jest s poštovanjem.”

 Profesionalnost na poslu

“Krešimir je osoba koja ne samo na poslovnom okruženju, nego i privatnom, radi na sebi, istražuje i uči. Dakle, nije samo netko tko će reći da je gotovo napredovanje, nego će raditi svakako i na sebi i vještine upotrebljavati za poslovne okolnosti. Sve dobro dođe. Njegova primarna vještina je i kvalitetna komunikacija s klijentima, kupcima s kojima radi ponude ili rješavaju određene probleme, npr. biti strpljiv dok druga strana nema strpljenja ni živce, te svojim umirujućim tonom i elokventnošću riješi svaki problem. Ono što je stvarno pohvalno jest njegova mirnoća i staloženost kojom rješava probleme, nikad ne dajući dojam da mu je teško i sve okrene na lijep i pozitivan način, koliko god to teško bilo i situacija zahtijevala. Međutim, ne libi se reći direktoru i kolegama što smatra da nije dobro i što treba popraviti, jer ima veoma dobro usađene moralne vrijednosti, što je veoma teško naći danas. Kada je otišao raditi u drugu firmu, sam direktor ga je zvao da se vrati.”         

 Inspiracija

Krešimir je inspiracija ne samo kao radnik, već kao osoba. U njemu vidim sve što je potrebno za kvalitetnog radnika i osobu općenito jer posjeduje zavidne vještine koje je VEĆINU sam morao steći i naučiti bez stečenog visoko-obrazovnog programa, te je svojim talentima i radom došao do visoke pozicije u firmi. Osim toga, kada je otišao raditi u drugu firmu, direktor ga je zvao da se vrati (i vratio se). Mislim da i to puno govori kakav je on radnik. Vrlo je humoristična osoba, nekad i predvodnik za ideje i male šale, zdravice… spreman je za rad u timu, a trenutno je zadužen za školovanje novih kolega, s kojima radi korektno i strpljivo i uvijek lijepo govori o svima. Kad nekome pomaže, njemu se posveti do kraja. Uvijek napravi ono što si je zacrtao i zadovoljan je što radi tamo gdje radi. Da, kaže da može biti bolje, ali on je borac i ne predaje se, što smatram vrlo odličnim, poduzetnim i ne bježi od problema, nego se suočava s tim. Kad treba nekoga pohvaliti, to će učiniti bez ustručavanja.”   

 Dodatni komentar

“Smatram da je bitno reći kako je Krešimir počeo raditi u toj firmi doslovno od dna (slaganje registratora) do voditelja unutarnje prodaje. Do toga je došao svojim radom, dao se voditi i učiti, ne predaje se lako. Pozitivno je što želi nešto napraviti i kad gleda u cilj, on ga i ostvaruje. Kvaliteta posla to dokazuje, te zadovoljni klijenti koji to mogu potvrditi kako je surađivati upravo s Krešimirom Segherom.”

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.