Milena Hergotić

Kandidat7
Milena Hergotić

Policajka, MUP Policijska postaja Čakovec

Milena je izuzetno karizmatična osoba koja odiše pozitivnom energijom gdje god se pojavi. Svojom dugogodišnjom karijerom kao policajka, stekla je reputaciju kao neustrašiva i odlučna osoba koja nikada neće odustati dok ne riješi svaki problem koji joj se nađe na putu.

M

Međuljudski odnosi na poslu               

“Milena je izuzetno karizmatična osoba koja odiše pozitivnom energijom gdje god se pojavi. Svojom dugogodišnjom karijerom kao policajka, stekla je reputaciju kao neustrašiva i odlučna osoba koja nikada neće odustati dok ne riješi svaki problem koji joj se nađe na putu. Iako je njezina službena dužnost da štiti i služi svoju zajednicu, Milena ne ograničava svoju ljubaznost i pažnju samo na svoj posao. Često se može vidjeti kako uveseljava svoje kolege na poslu, tako im smanjujući stres koji donose svakodnevne obaveze policajaca. Ona ima sposobnost pristupiti ljudima na poseban način i uvijek će pronaći način kako im pomoći, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom problemu. Iako je rad kao policajac često povezan s teškim situacijama i stresom, Milena je uvijek smirena i kontrolira situaciju, što je izdvaja iz mora kolega. Nema problema koji je prevelik ili prekompliciran za nju, a njezina sposobnost da održi pozitivan stav u teškim situacijama često je zarazna za druge oko nje.”

 Profesionalnost na poslu

“Milena je izuzetno stručna i poznaje svoje područje rada izvrsno. Njezin pristup radu je uvijek odgovoran, profesionalan i temeljit. Milena je osoba koja poštuje pravila i rokove, te uvijek radi u skladu s etičkim standardima svog zanimanja. Znanje i vještine Milena stalno nadograđuje, što je odličan primjer njezine želje za usavršavanjem. Ona je uvijek spremna usvojiti nova znanja i primijeniti ih u svom radu, a također ih dijeli s drugima kako bi poboljšala timski rad što je jedan razloga zašto je upravo ona mentor najvećem broju novih kolega koji dođu s Akademije u njenu postaju. Njezina etika rada je izuzetno visoka, čime osigurava da svi klijenti dobiju kvalitetnu uslugu i pažnju koju zaslužuju. Primjer njezinog odgovornog rada je situacija u kojoj je uspješno riješila slučaj nasilja u obitelji. Milena je pristupila slučaju temeljito te je osigurala sigurnost i zaštitu za žrtvu i obitelj, čije detalje ne znam, no izuzetno odgovorno i posvećeno je riješila slučaj.”     

 Inspiracija

Milena je inspiracija drugima na mnogo načina. Svojom požrtvovnosti, stručnosti i profesionalizmu u poslu, predstavlja uzor za sve koji žele postići uspjeh u svojim životima.  Najveću inspiraciju ona pruža svojim trima kćerima, koje uz nju vide kako se stručnost, odgovornost i marljivost uvijek isplate. Milena ih motivira da svoje ciljeve postave visoko i ustraju u njihovom ostvarenju, te da se nikada ne odriču svojih snova. Milena potiče druge oko sebe na odgovorno ponašanje, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Njezin primjer kako se iskrenim i marljivim radom može postići uspjeh, motivira druge da slijede njezin put i pokušaju ostvariti svoje ciljeve. Primjer njezinog napredovanja na poslu je situacija u kojoj je bila promaknuta na dužnost Voditeljice smjene granične policije. Zahvaljujući svojim sposobnostima, trudu i marljivosti, Milena je pokazala kako se svakodnevni rad na terenu i učenje novih vještina isplati, a svoje kćeri učinila izuzetno ponosnima.”        

 Dodatni komentar

“Milena je samohrana majka tri kćeri (19, 21, 23), što je veliki izazov, no ona se s tim izazovom suočava hrabro i sa smislom za humor. Ona se trudi da njezine kćeri imaju sve što im treba, te da im pruži podršku u svim životnim situacijama. Uvijek je spremna pomoći i ništa joj nije teško učiniti za svoje kćeri. Bez obzira radi li se o kućnim poslovima, školskim zadacima ili nekim životnim problemima, ona uvijek nalazi vremena i snage za njih. Milena svoje kćeri uči odgovornosti, poštenju i samostalnosti, te ih potiče da se bave stvarima koje ih  zanimaju. Ona je izvanredan primjer samohrane majke koja svojim primjerom pokazuje kako se s odgovornošću i posvećenošću može uspješno odgajati djecu. Ona svojom požrtvovnošću, brižnošću i ljubavlju daje sve od sebe kako bi njezine kćeri imale bolji život te je uzor drugim roditeljima koji se suočavaju sa sličnim izazovima, te pokazuje kako se može uspješno balansirati između obiteljskih i poslovnih obveza.”

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.