Mira Logarušić

Mira Logarušić

KANDIDAT6 - 1.821 glas
Mira Logarušić
Poduzeće: Tisak d.o.o.
Prijavnica: Mira Logarušić
Mira Logarušić
Mira Logarušić
Zadovoljstvo mi je što za nagradu Mali svjetionik mogu prijaviti našu djelatnicu, gospođu Miru Logarušić.

M Zadovoljstvo mi je što za nagradu Mali svjetionik mogu prijaviti našu djelatnicu, gospođu Miru Logarušić. Vjerujem kako ste već upoznati sa radom gospođe Mire, koja je i prošle godine bila kandidat za dobivanje Vaše nagrade, ali joj je ona izmaknula, te je završila trećeplasirana. Vjerujem kako će ove godine imati više sreće, a ukratko ću niže objasniti zašto mislim kako upravo naša zaposlenica zaslužuje nagradu za najboljeg prodavača Hrvatske.

Kao dugogodišnji rukovoditelj Regije u kojoj radi i gospođa Logarušić, mogu istaknuti kako je riječ o zaposlenici na koju smo svi u tvrtki ponosni i koja je pravi primjer onoga što bi prodavač trebao biti. Unatoč invaliditetu, svakog jutra već godinama (preko 35 godina radnog staža na kiosku), Mira biciklom dolazi iz Sesveta na posao (na kiosk kod Branimirove tržnice), te nasmijano i zadovoljno uslužuje naše kupce, koji nam redovno šalju mailove i poruke, hvaleći entuzijazam i ljubaznost te naizgled obične, a opet tako posebne prodavačice. Jednostavno, za Miru prepreke ne postoje.

Upravo su svi naši kupci i njihovo zadovoljstvo, pokazatelj ispravnosti posla kojeg Mira svakodnevno obavlja. Vjerujemo kako će ove godine biti još uporniji i pomoći našoj prodavačici u osvajanju nagrade koju svakako zaslužuje.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.