Nediljko Karoglan

Nediljko Karoglan

KANDIDAT4 - 1.594 glasa
Nediljko Karoglan
Poduzeće: CEZAR d.o.o.
Prijavnica: Nediljko Karoglan
Nediljko Karoglan
Nediljko Karoglan
Prijavljujem Nediljka Karoglana za najradnika jer on to zaista i jeste.

M Poštovani, prijavljujem Nediljka Karoglana za najradnika jer on to zaista i jeste. Ništa mu nije teško. Ima preko 25 godina radnog staža, a nikada nije bio na bolovanju, čak ni ne zna tko mu je liječnik ( možda je još i kod pedijatra upisan…haha). Kad je radio na prošlom poslu pao je na palac nezgodno i palac je ostao u neprirodnom položaju, a on ga je cijeli dan pridržavao s ostalim prstima i odradio posao jer je to njegovom šefu bilo bitno. Nije mu ni rekao šta mu se dogodilo.

Danas kada radi u CEZAR d.o.o. radi kao da je njegova firma. Uvjek ostaje, sam se nudi da pomogne starijim kolegama. Kad su vani temperature bile blizu 40 stupnjeva, sa starijim kolegom je čistio presu. Kolega mu je rekao da se ne osjeća bas dobro zbog vrućine, a Nediljko mu je rekao da sjedi da će on sve očistiti sam i da se nista ne brine. Kad su pitali kada će tko na godišnji on je rekao: mene stavite kad niko drugi neće. Kad ga je šef pitao hoće li mu napraviti kamin kao sebi, on je rekao da hoće, nikakav novac nije htio, nego sve prijateljski.

I bivši šef ( Sekundarac d.o.o.) ga uvjek zove da mu nešto pomogne, od toga da mu unuku sastavi biciklu do toga da mu napravi nešto sto će mu unaprijediti posao. Da dođe na ovaj posao koji sad radi, na bageru, čekali su ga nekoliko mjeseci i htjeli samo njega. Toliko je pouzdan i odgovoran, spretan i pun znanja i ideja za ubrzati i olaksati posao. Šefovi i kolege ga vole jer je s njim zadovoljstvo raditi. Uz njega je svaki posao manje težak. Nikad mu nista nije teško. Kad dođe doma u kasnu većer i kada ga pitam je li se umorio, uvjek kaže ‘ma nisam, od čega ću se umorit’ i nabaci osmjeh. I još mi kaže ‘ja ću ti pomoći nesto obavit po kući.

Skupa ćemo brže’. Ima petero djece, od kojih najmlađe ima 8 mjeseci i nikakav mu problem nije noću ustati i promjeniti pelenu. Ujutro s osmjehom ode i sa osmjehom se vrati. Nedo (Nediljko) nije samo najradnik, nego je i dobar čovjek. Svoje slobodno vrijeme provede pomažu i prijateljima i obitelji.

Kao suprug je predivan, a kao tata najbolji tata na svijetu.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.