Sanja Posavec Španović

Sanja Posavec Španović

Kandidat9 - 388 glasova
Sanja Posavec Španović
Sanja Posavec Španović
Poduzeće:
Učenički dom Mlinarska
Sanja Posavec Španović
Profesorica Sanja je jednostavno rečenicom ...melem za dušu...

M Dolaskom u dom s 14 godina svi smo bili pogubljeni, uplašeni, tužni. Onog trenutka kada se ona pojavila svojom empatijom i toplinom dani su počeli biti lakši, ljepši. Uvijek spremna za razgovor, uvijek spremna strpljivo saslušati sve “mušice” jednog pubertetlije. Vjerujte mi, jako teško. To shvačam sada kada ja imam svoje djete u tim godinama. Maximalno daje sebe i nakon 30-tak godina,strpljivo i staloženo. Uvijek zna dali je dovoljan pogled, zagrljaj, topla riječ, ali i kritika. Prosla je s nama suze, ljutnje, smjeh, prve ljubavi, i sve što jedan roditelj prolazi s svojom djecom, ona je svima nama bila roditelj. Generacije i generacije su proizašle od nje koji su sada veliki odrasli ljudi. Dali to nije nešto predivno?!

Nikada njena osobna briga, problem nisu ušli među nas. Sve je uvijek ostavljala ispred vrata, a nama je dolazila jedna topla osoba. Savjesna prema svakome djetetu, svi su ispred nje, cijelu sebe daje maximalno i neisprno. Velikog znanja, profesionalnosti.

Danas nakon 27 godina našeg poznanstvana mogu vrlo jednostavavmo reči, kao što Massimo u svojoj pjesmi kaže …mali krug, velikih ljudi… Tako je profesorica Španović u mom malom krugu, veliki čovjek! Životni učitelj, te mislim da nikada joj neću moči dovoljno biti zahvalna za sve i zato smatram da je ona prava osoba za ovu nagradu.

Jedno veliko samo HVALA profesorice Španović što ste izgradili nas u osobe!

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.