Slavica Janković

Kandidat6 - 598 glasova
Slavica Janković
Poduzeće:
Orao d.o.o. Osijek
U životu nisam upoznao tako jaku i borbenu ženu koja se je vratila iz Engleske zbog bolesnog oca o kojem brine i svojoj četrnaestogodišnjoj kćerki kojoj je i majka i otac.. Sve stigne bez obzira što radi izuzetno odgovoran i opasan posao.

M Slavica je pouzdana, savjesna, odgovorna u svom poslu, spremna svakome da pomogne i oraspoloži svoje kolege sa svojom pozitivnošću, pa čak i kada joj je najteže ona je uvijek spremna da usreći, nasmije i pomogne svima. Ponekad zna biti tvrdoglava, ali dobronamjerno tako da smo svi u njenom prisustvu okruženi pozitivnom energijom. Iako radi muški posao, vozač šlepera, mesar i trgovac i plus to glazbenica na harmonici ona stigne sve i još da se brine sama o djetetu jer je samohrana majka i bolesnom ocu priskoći u pomoć.

Slavica se razumije i oko mehanike šlepera kojeg vozi i sve ju zanima da nauči i uvijek nas iznenadi sa svojim novim idejama u poslu i u organizaciji posla. Spremna je i na dispečerske poslove i općenito žena rođena za sve. Jako je cijenjena u svom rodnom gradu Vukovaru gdje i živi i svi ju poznaju po pozitivnom stavu i svom jakom samopouzdanju kojeg je stekla kroz težak život.

Slavica mi je puno pomogla u poslu kako meni tako i ostalim kolegama i poslovno i moralno. Kada sam mislio da je nešto neizvedivo ona je uvijek našla rješenje da se problem riješi. Veliki je borac i poštivam ju i cijenim kao i svi iz našeg kolektiva. Neumorna je jer svoj posao radi sa puno ljubavi i svoj šleper doživljava kao živo biće..tu grdosiju od 40 tona i 17 metara dužine Slavica vozi kao igračku i zadivljen sam njenim sposobnostima. Poneki muškarci nemaju tu sposobnost.

Moja kolegica je meni kao sestra. U životu nisam upoznao tako jaku i borbenu ženu koja se je vratila iz Engleske zbog bolesnog oca o kojem brine i svojoj četrnaestogodišnjoj kćerki kojoj je i majka i otac..Sve stigne bez obzira što radi izuzetno odgovoran i opasan posao. Istaknuo bih njenu pedantnost i urednost kako na poslu tako i u svom domu. Obožavateljica je cvijeća kojeg ima puno, sama sredi sve kada je kolinje jer je radila kao mesarica 10 godina. Šleper joj je ljubav velika i samo mašta da jednog dana ima svoj osobni šleper i da jednog dana osnuje svoj obiteljski posao. Ona bukvalno leti na točkovima od 40 tona da se na vrijeme vrati doma svom djetetu koje je izuzetno intiligentno i talentirano za pjevanje engleskih pjesama, da ju je Slavica upisala u super talent gdje je dobila sve pozitivne pohvale i da ima potencijala, iako nije prošla jer je još mlada, ali će se uz Slavičin podsteh i vjetrom u leđa prijaviti i iduće godine. Slavica je čudo od žene i čast mi je što ju poznam.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.