Štefica Kolačko

Kandidat9 - 403 glasa
Štefica Kolačko
Poduzeće:
Autobusni promet d.o.o Varaždin
Štefica je uporna u svojim ciljevima i teškim životnim bitkama. Sve probleme rješava s osmjehom na licu.

M Štefica je samohrana majka dvoje djece. Zbog prisustva alkohola u obitelji odlučila je da mora promjeniti posao kako bi mogla financijski podići svoju djecu. Odlučila se školovati za profesionalnog vozača i položiti vozački ispit D kategorije (autobus). S obzirom da je u svemu uporna sve je prolazila iz prve. Odmah nakon dobivanja vozačke dozvole započela je s radom kod autobusnog prometa Vincek. Trenutno radi kod Autobusnog prijevoza u vlasništvu Presečki grupe (zbog lakše kombinacije posla sa majčinskim obvezama). Štefica je uvijek nasmijana osoba, vedrog i komunikativnog duha. Putnici je vole zasigurno bi vam sve to i potvrdili. Uporna u svojim ciljevima i teškim životnim bitkama. Sve probleme rješava s osmjehom na licu. Napomena da samostalno podiže svoju djecu bez ikakve financijske pomoći oca koji je napustio HR i otišao u Njemačku.

Kako sam i gore istaknula Štefica je uporna u ostvarenju svojih ciljeva te je prije dva mjeseca položila i C kategoriju (kamion) te trenutno polazi za E kategoriju (prikolica). U svome poslu uvijek je odgovorna, točna na autobusnim stajalištima i bez prometnih prekršaja. Uvijek spremna pomoći radnim kolegama u slučaju poteškoća u prometu na linijama i van radnog vremena. Unutar 6 godina radnog iskustva kao vozačica autobusa putovala je i van granica HR (Španjolska, Francuska, Austrija, Italija).

Moja seka Štefica je osoba kojoj su inspiracija djeca te želi dokazati sebi i drugima da žene nisu manje sposobne od muškaraca te da se sve može postići ako si uporan u svojem cilju. Nitko na ovome svijetu nema pravo za drugu osobu odlučiti da bude nesretna i živjeti u nasilju. Želim napomenuti da joj nije namjera zastati na putu položenih kategorija. Najviši cilj u životu joj je postati pilot i čvrsto se nadam da ce navedeno i ostvariti. Štefica ima tek 29 godina.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.