Sunčica Kunić

Kandidat7 - 143 glasa
Sunčica Kunić
Poduzeće:
Prva katolička osnovna škola u Gradu Zagrebu
Učiteljica Sunčica Kunić je naša uči Sunči, jedna predivna učiteljica koja s tolikom ljubavlju i predanošću radi svoj posao da je zaista vrijedno istaknuti je.

M Ja sam majka učenice iz njenog četvrtog razreda i mogu reći da je to jedna predivna i brižna učiteljica koja da cijelo svoje biće u posao koji radi. Osim onog dijela usvajanja gradiva, uči Sunči našu djecu uči one istinske kršćanske i životne vrijednosti, razvoj samopouzdanja kod djece, kritičko razmišljanje i donošenje odluka. Sve to i mnogo više ta divna učiteljica podučava našu djecu. Učiteljica je omiljena među učenicima, ali i među svojim kolegama. I djecu i roditelje tretira s poštovanjem i susretljiva je i na pomoći prilikom rješavanja svih poteškoća na koje naiđemo tijekom prvih godina školovanja. Vrlo je kreativna i otvorena za suradnju, vjeruje i posveti se svakom djetetu.

Osim redovnih zadataka, naša učiteljica pripremi i mnoštvo dodatnih materijala kako bi učenici što bolje razumjeli gradivo. Nikada joj nije teško i više puta ponoviti, a sve u cilju boljeg razumijevanja kod djece. Vrlo je stručna i kontinuirano se educira, a trenutno je i na postdiplomskom studiji dramske pedagogije. U protekloj godini kada je bilo dosta online učenja, ona nije samo mailom slala zadatke već je organizirala nastavu preko Zooma gotovo svaki dan, a sve kako bi djeci bolje pojasnila i olakšala usvajanje gradiva. I suprug i ja rado bi se vratili u školu kada bismo imali takvu učiteljicu koja može biti uzor cijeloj struci. Vrlo je smirena i s toliko ljubavi rješava sve konflikte među djecom da je to zaista neviđeno.

Leona je naša kćer koja je u prvi razred došla s određenim poteškoćama u govoru, a s obzirom da je kasnije progovorila, od treće godine je u logopedskom tretmanu koji je trajao sve do polaska u prvi razred osnovne škole. Učiteljica je svakoga dana u prvom, a možda i drugom polugodištu radila s našom Leonom i s još par djece koja su imala poteškoće u čitanju. Mi to nismo ni znali, nego nam je dijete negdje u listopadu reklo da ju učiteljica uzima kada završe s nastavom i uči s njom u knjižnici. Mi smo bili toliko ganuti i dirnuti da smo plakali od sreće. Ona je svoje slobodno vrijeme koristila kako bi radila s onima koji malo zaostaju (nismo mogli ni znati jer naša škola ima cjelodnevni boravak). Naša učiteljica je časna sestra koja je preboljela rak i koja može biti i je izvor motivacije i inspiracije mnogima, a od svog djeteta, zahvaljujući njoj naučila sam prave stvari, one životne, kako malim koracima kročiti i ostvariti svrhu svog života uz Božju pomoć.

Učiteljica Sunčica je predivno Božje stvorenje koje zaista živi svoj poziv.

Organizatori projekta

O nama
U potrazi smo za “običnim” zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela…
Prijavi Naj radnika
Kako nas podržati

Projekt Mali svjetionik možete podržati na nekoliko načina, financijski, medijski, internom komunikacijom…

Kontakt

Copyright © 2019. Mali svjetionik. Sva prava zadržana.